Om meg

Friday, September 04, 2009

regn og sjokolade

blir det like mye regn i helga som det har vært denne uka, skal jeg kjøpe meg en tohundre grams rein, norsk melkesjokolade. det er altfor lenge siden sist

6 comments:

Anonymous said...

200 g er da alt for lite...
tror forreten at det er litt for lenge siden sist du kjøpt sjokolade, de er 250 g og ikke 200...

aasne said...

anonymous:

du er en oppvakt anonym, du har helt rett, 200 gram er sikkert altfor lite og det er altfor lenge siden jeg kjøpte en stor sjokoladeplate forrige gang (det var jo det hele teksten dreide seg om) jeg trodde de store melkesjokoladeplatene var 200 gram, men der tok jeg tydeligvis feil, det må rettes opp med en gang. takk for engasjementet, og neste gang: say who you are ;)

aasne said...

dear anonymous (who i think is janelle): today i went to the store and bought a big plate of chocolate, and you know what?? it was 200 gram! so i think YOU must eat more chocolate ;)

Anonymous said...

Går ut fra at problemet er at jeg handler litt for mye på tax free'en (det er ikke billigere, men du får mer for pengene ;))

aasne said...

..men om du handler på tax-free eller ei, betyr vel fortsatt ikke at sjokoladene er 250 gram?? eller er de? da bør jeg handle der istedet. og nå veit jeg hvem du er - kjære nyinnkomne svoger! ;) (jeg tar en råsjans)

Anonymous said...

hjelp, har jeg blitt så fort påvirket av så kort ekteskap..
det er meg, din kjære påståelige storesøster som enda ikke har skjønt dette med blogging og username ;)