Om meg

Sunday, September 17, 2006

saft suse

Sniken Kjartan Salvesen. Du burde vel klart deg greit økonomisk med pengesummen du fikk som idol-vinner? Åhnå-neei du, må ringe folkeregisteret, skifte navn til Ridvan Halimi og bli med på NOKAS-ranet i stavanger også.

Det er det jeg sier, har man først fått snusen på krona, gir det seg ikke med det første.
Sjokkerende like karer dette

5 comments:

Anonymous said...

jeg så kjartan salvesen på onsdag.

Anonymous said...

Hei Åsne!
kom tilfeldigvis over bloggen din å syns den e heilt fantastisk! du skriv sinnsjukt bra, blei kjempe engasjert!:) måtte bare lese videre... håpe alt går bra m deg. kanskje me kunna treffes en dag?
klem:)

Princess Of God said...

åsne, åsne, åsne...du er meg ei fin ei! var så gla over at du kom på grilling hos meg, har tenkt over dt mange ganger etterpå...det satte jeg virkelig pris på! det må skje igjen! kunne godt tenke meg et aldri så lite kaffè-besøk med deg når jeg kommer tilbake om en stund, skravle, le og dele tanker og hjertet! du er bra, AMEN!

aasne said...
This comment has been removed by a blog administrator.
aasne said...

Elisabeth(ii); for en smuck tilfeldighet at du snublet over bloggen min, det liker jeg. jeg må nesten hente noe vann å drikke, så rosende ord du lirte fra deg. tusen takk, bukk og nikk og nei dybt ned i støvet. vet du, jeg har det veldig fint om dagene. hür er det med ditt hjärta? Og jaauda, jeg er up for some appointments with you anytime. Og Marthe og Synnøve og Ingrid og - ja! Skaff deg en blogg da tuppelura, så kan vi liinke. pass deg for skumle menn. vi snakkes elisabeth (med en kjæreste på havet) kräm:)